Nørre Aaby Gymnastikforening
Holdinfo » Juniorholdet

Juniorholdet (5. kl. og op efter) - fra 21/08 2024


HVEM
Drenge og Piger fra 5.klasse og opefter og holdet er både for helt nybegyndere og øvede

HVORFOR

Så starter endnu en sæson, og vi glæder os helt vildt til at se dig, til en sæson, hvor vi selvfølgelig skal have det sjovt, men det bliver også hårdt, da vi skal hoppe, springe, danse og bare bevæge os.
Sæsonen vil bestå af både spring og rytme,om du er erfaren gymnast eller ej, har absolut ingen betydning. træningen er sammensat på en sådan måde, at du kan være med uanset hvilket niveau der er på. Der vil hele sæsonen igennem være fokus på både spring og rytme.
I spring tilpasser vi træningen og sværhedsgraden til den enkelte gymnast, så det giver det giver mening for alle, og alle har mulighed for at udvikle sig sæsonen igennem.
 

Opvisninger:

Udover vores egen opvisning i Vestfynshallerne tager vi til DGI forårsopvisning i Middelfart. Det vil i få mere information om, omkring jul. Der vil derfor komme ekstra træninger i forbindelse med forberedelse til opvisninger. Dette vil i høre mere om.


HVORNÅR
Onsdage kl 18:30 - 20:00

PRAKTISK INFO
Man skal være omklædt og klar til opvarmning klokken 18:30 - Hvis man ikke har mulighed for at komme, skal man melde afbud til Naja på 60172580 - Det samme gælder hvis man skal gå før, at man skal sige eller skrive det til Naja
HUSK DRIKKEDUNK MED VAND! Det er vigtigt at kroppen får vand under træning.
Det er vigtigt at man har spist noget inden man kommer så kroppen kan holde til at være i gang
Hår: - Er man springer skal langt hår skal altid være opsat, helst i knold eller høj hestehale men fletninger og lign. er også tilladt - Er man rytmer bestemmer man selv hvordan det skal side, men altid medbring en hår elastik, for en sikkerheds skyld.
Sko: - Vi træner altid i bare tæer eller godkendte gymnastiksko (ingen sko med hård eller mørk sål og ingen strømpesokker) - Alle hjælper med at rydde op efter træningen - Husk at medbringe det gode humør så vi alle kan få en sjov gymnastiktime sammen

Betaling:
Det koster 995kr

OBS! Der kan forekomme en egenbetaling til opvisningsdragter når vi nærmer os opvisningen. 

OBS! Der kan laves en afdragsordning hvis der er behov

HOLDLEDER

Naja Andersen
INSTRUKTØR
André Jensen
INSTRUKTØR

Rasmus Jeppesen
HJÆLPEINSTRUKTØR

Magnus Hansen
Bliv medlem
Tilmeld dit barn her
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Nørre Aaby Gymnastikforening | Idrætsvej 9 | 5580 Nørre Aaby | Tlf.: 28730127 | formand@n-a-g.dk